Etsitkö mentoria?

Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Mentori voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa. Tältä sivustolta löydät yhteiskunnallista yritystoimintaa tuntevat mentorit. Mentorit toimivat vapaaehtoispohjalta ja palvelu on sinulle maksutonta.

Miten löydän itselleni sopivan mentorin?

Tutustu verkostossamme oleviin mentoreihin ja heidän osaamiseensa

Jätä yhteystietosi lomakkeeseen

Saat vastauksen kahden viikon kuluessa

Sopikaa ensimmäinen tapaaminen

Mentorimme

Pete Karumo

Mentori

Digitaaliset ratkaisut kansainvälistyminen

Pete on työskennellyt useissa kansainvälisissä teknologiayrityksissä Suomessa ja ulkomailla, ja hänellä on

Lue lisää

Pete on työskennellyt useissa kansainvälisissä teknologiayrityksissä Suomessa ja ulkomailla, ja hänellä on kokemusta myös yrittäjänä toimimisesta. Peten intohimo on auttaa uusien tuotteiden kaupallistamisessa ja tehokkaiden digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä. Hänen asiantuntemukseen kuuluu muun muassa kasvumahdollisuuksien kartoittaminen, markkinointistrategioiden luominen sekä innovaatioekosysteemitoiminta.

Ota yhteyttä

Pauliina Söderholm

Mentori

Idean kehittäminen Rahoituskanavat sote-ala

Pauliinalla on pitkä tausta yrittäjänä ja yritysneuvojana toimisesta. Hänellä on laajasti kokemusta eri toimialoilta,

Lue lisää

Pauliinalla on pitkä tausta yrittäjänä sekä yritysneuvojana toimisesta. Hänellä on laajasti kokemusta eri toimialoilta, kuten sosiaali- ja terveysala, varhaiskasvatus, sekä kotouttamis- ja työelämäprojekteista. Uuden liikeidean kehittäminen ja erilaiset rahoituskanavat ja -mahdollisuudet kuuluvat Pauliinan monipuolisen asiantuntemuksen piiriin.

Ota yhteyttä

Henri Valvanne

Yhteiskunnallinen yrittäjä

Liikeidean kehittäminen

Henri on psykoterapian hakupalvelun Minduun perustaja ja hän on toiminut yhteiskunnallisena yrittäjänä yli 10

Lue lisää

Henri on psykoterapian hakupalvelun Minduun perustaja ja hän on toiminut yhteiskunnallisena yrittäjänä yli 10 vuotta. Yrittäjyytensä alkutaipaleella Henri sai tukea kokeneemmilta yhteiskunnallisilta yrittäjiltä ja haluaa nyt vuorostaan auttaa uusia aloittelevia yrittäjiä. Hän antaa tukea ja sparrausta uniikkeihin haasteisiin, joita yhteiskunnalliset yritykset kohtaavat ratkoessaan yhteiskunnallisia ongelmia. Henrin vahvuuksia ovat rehellisyys, sinnikkyys sekä näkökulmanotto- ja arviointikyky.

Ota yhteyttä

Eva Wissenz

Social entrepreneur

Communication Leadership

Eva is a social entrepreneur in solar energy since 2012. Passionate about impact, women empowerment,

Lue lisää

Eva is a social entrepreneur in solar energy since 2012. Passionate about impact, women empowerment, transformative leadership and non-violent communication, she has also created workshops to help young entrepreneurs clarify their vision and maintain team cohesion. Eva is a speaker and a writer and she has published 14 fictions and essays sharing her vision of a world led by more cooperation. Before her life in Finland, Eva worked as a freelancer in tourism, publishing and art industries in Paris for 18 years.

Ota yhteyttä

Mentoriksi?

Onko sinulla intoa ja paloa uusien yhteiskunnallisten yrittäjien sparraamiseen ja mentorointiin? Haluatko olla tukemassa yhteiskunnallisesti vaikuttavien liikeideoiden synnyttämistä ja kehittämistä?

Yhteiskunnalliset yrittäjät tarvitsevat monenlaista osaamista toimintansa tueksi. Etsimme verkostoomme vahvaa liiketoimintaosaamista ja aiempaa mentorointi- ja sparrauskokemusta omaavia asiantuntijoita, sekä itse yhteiskunnallisena yrittäjänä toimivia henkilöitä, jotka haluavat jakaa kokemustaan toisten yhteiskunnallisten yrittäjien kanssa.

Hae mukaan mentoriverkostoon!

Sulje Sulje
    Sulje Sulje

      Hae mukaan mentoriksi