Loppuuko rahat? Paneelikeskustelu voimien yhdistämisestä ratkaisujen löytämiseksi

Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus on koonnut kunta-alan osaajat ja asiantuntijat yhteiseen paneelikeskusteluun tiistaina 29.10. klo 13-14.30. Tässä tilaisuudessa luodaan tilannekuvaa eri näkökulmista ja keskustellaan mahdollisista ratkaisuista.


Kunnilta, hyvinvointialueilta, uusilta työllisyysalueilta ja järjestöiltä on rahat vähissä. Uusia ratkaisuja haetaan isojen valtakunnallisten uudistusten (TE24 ja KOTO24) kautta. Uudistukset vaikuttavat suoraan alueellisten toimijoiden organisoitumiseen ja kansalaisten palveluihin. Muutoksen kourissa alueellisten verkostojen uudelleen kokoaminen ja luottamuksen ja yhteistyön rakentaminen ovat A ja O.

Asiantuntijoina tilaisuudessa muun muassa kunta-alan asiantuntijoita kuten Outi Niemi, työllisyyspalveluiden palvelupäällikkö, Raision kaupunki, ja Patrik Tötterman, työllisyys- ja sosiaalipolitiikan asiantuntija, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat, Susanna Kallama, Arvo ry. Paneelin asiantuntijalista päivittyy.

Paneelin puheenjohtaja toimii osaamiskoordinaattori Janiika Saarinen Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksesta.

Tilaisuus toteutetaan kokonaan verkossa, ja tallenne tilaisuudesta on katsottavissa 2 viikkoa tilaisuuden jälkeen.

Kohderyhmä: Kuntien ja hyvinvointialueiden järjestäjät ja kehittäjät, yhteisötalouden toimijat kuten järjestöt ja yhteiskunnalliset yritykset.

Esitä panelisteille oma kysymyksesi! Voit lähettää etukäteen kysymyksen panelisteille tämän webropolkyselyn kautta.

Aika ja paikka: 29.10.2024 klo 13-14.30, Teams.

Lisätietoja:

Farid Ramadan

Kehittämispäällikkö, Farid.ramadan@kuntoutussaatio.fi, puh. 044 781 3169

 Janiika Saarinen

Osaamiskoordinaattori, Janiika.saarinen@valo-valmennus.fi.