Osatyökykyisen työntekijän rekrytointi

Kiinnostaako sinua osatyökykyisten tai heikossa työmarkkina-asemassa olevien ihmisten työllistäminen? Tältä sivulta saat napakan tietopaketin työllistämisestä ja siihen tarjolla olevasta tuesta.

Osatyökykyisten työllistäminen

Nämä materiaalit vievät sinut tutustumaan osatyökykyisten ihmisten työllistämiseen. Verkkoartikkeleista saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin.

  1. Miksi palkkaisin osatyökykyisen työntekijän?
  2. Mitä tukea on saatavilla osatyökykyisen henkilön työllistämiseen?
  3. Miten muokkaan työtä työntekijän työkykyyn sopivaksi?

Materiaaleissa oleva video kertoo osatyökykyisiä työntekijöitä palkanneiden yritysten arjesta. Kuulet myös työntekijöiden ajatuksia työn ja työpaikan merkityksestä sekä vinkkejä asioista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota työtehtävien järjestelyssä ja työn arjessa.

Dialogia-verkkomediassa julkaistu artikkeli avaa osatyökykyisten henkilöiden työllistämisen isoa kuvaa Suomessa. Hyviä paikallisia toimintamalleja on kehitetty eri puolilla Suomea. Näitä jo kokeiltuja ja toimiviksi havaittuja malleja on tärkeää hyödyntää jatkossa.

Ota yhteyttä Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen asiantuntijoihin, jos haluat keskustella asiasta lisää tai kaipaat lisätietoja.