Uusi itseopiskelumateriaali vaikuttavuudesta – tutustu ja sovella oman yrityksesi toimintaan!

Yhteiskunnallisesti vaikuttavampaa yritystoimintaa -opintomateriaali antaa tietoa vaikuttavuudesta ja valmiuksia soveltaa opittua suoraan yhteiskunnallisen yrityksen toimintaan. Tietopankki koostuu videoista ja artikkeleista, verkkosivustoista ja julkaisuista.


Yhteiskunnalliset yritykset tavoittelevat ensisijaisesti yhteiskunnallista vaikuttavuutta voiton sijaan. Vaikuttavuus ja erityisesti yrityksen toiminnan seurauksena syntyneen yhteisen hyvän todentaminen voi kuitenkin olla haastavaa.

Uusi Yhteiskunnallisesti vaikuttavampaa yritystoimintaa -itseopiskelumateriaali tutustuttaa kaikki kiinnostuneet vaikuttavuusajattelun vaiheisiin. Eri osioissa perehdytään vaikuttavuuteen yritystoiminnassa sekä opitaan vaikuttavuuden suunnittelusta, johtamisesta ja arvioinnista. Lisäksi käydään läpi, kuinka yhteiskunnallisen yrityksen kannattaa hyödyntää vaikuttavuutta osana brändin rakentamista sekä yrityksen viestintää ja markkinointia.

Materiaalia voi hyödyntää myös osittain tai esimerkiksi oppimateriaalina yrityksen sisäisissä koulutuksissa tai opetuksessa. Käytännönläheiset esimerkit ja työkalut on helppo ottaa käyttöön omassa toiminnassa.

Vaikuttavuus syntyy suunnitelmallisesti

Vaikka vaikuttavuus on elintärkeää yhteiskunnallisille yrityksille, yrityksen arjessa sen strateginen johtaminen voi helposti jäädä päivittäisen tekemisen jalkoihin. Vaikuttavuuden todentaminen on usein vaikeaa, sillä toiminnan vaikuttavuus näkyy vasta pitkällä aikavälillä.

Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksessa haluamme tarjota yhteiskunnallisille yrityksille ja kaikille muillekin yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta kiinnostuneille helposti lähestyttävän tietopaketin. Itseopiskelumateriaalin tarkoituksena on tarjota perustietoa vaikuttavuudesta videomuodossa ja luotettavia lähteitä syvemmän tiedon äärelle. Kukin voi tutustua materiaaliin itsenäisesti omien aikataulujensa mukaan.

Tutustu Yhteiskunnallisesti vaikuttavampaa yritystoimintaa -itseopiskelumateriaaliin tästä >>

Nyt julkaistun kokonaisuuden rinnalle suunnittelemme koulutuksia vaikuttavuudesta yrityksille ja yhteiskunnallisten innovaatioiden kehittäjille. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan koulutuksista lisää, voit olla yhteydessä meihin.

Lisätietoa:

Veera Semi
veera.semi@diak.fi
puh. 050 331 9406