Hankekahvit Kuopiossa 16.6.

Toimitko Pohjois-Savossa? Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä tai toimitko jo sen parissa? Haluaisitko saada tukea tuleviin ESR-rahoitushakuihin? Etsitkö kumppaneita?

Valtakunnallinen Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -hanke on käynnistynyt nyt myös Kuopion seudulla.


Kutsumme kaikki yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä kiinnostuneet hankekahveille perjantaina 16.6. klo 10.00–11.30 KPY Novapoliksen Kampukselle. Tule kuulemaan, millä tavalla voimme tukea pohjoissavolaisia yhteiskunnallisia yrityksiä ja yhteisötalouden toimijoita niin verkostoitumisessa, hankerahoituksen hakemisessa kuin osaamisen kehittämisessäkin. Samalla voit kertoa meille, millaista tukea tarvitsisit tai mikä tulevissa rahoitushauissa mietityttää. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille.

Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -hanke on ESR+ -rahoitteinen koordinaatiohanke (2023–2027), joka kokoaa yhteiskunnallisen yrittäjyyden ja yhteisötalouden liiketoimintaosaamisen parantamisen teemassa työskentelevät toimijat ja hankkeet verkostoiksi. Hankkeen aluetyöstä Kuopion seudulla vastaa Live-säätiö. Hankkeesta löydät lisätietoa kohdasta Koordinaatiohanke.

Asiantuntijat 

Koordinaatiohanketta esittelevät projektipäällikkö Anu Kettunen Live-säätiöstä sekä Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen. Paikalla on myös Pohjois-Savon aluetyöstä vastaava aluesuunnittelija Tiina Pitkänen.

Aikataulu 

Pe 16.06.2023 klo 10.00–11.30, KPY Novapolis Viestikadun Kampus (kokoushuone Jalava), Viestikatu 3, Kuopio.

Tilaisuus on osa Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen toimintaa ja osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 14.6.2023. Tilaisuuteen mahtuu mukaan 30 osallistujaa. 
 
Lisätiedot: 

Tiina Pitkänen, aluesuunnittelija, puh. 050 414 5007 tai tiina.pitkanen@inlive.fi

Ilmoittaudu mukaan

Huom! Yllä oleva linkki vie sinut Live-säätiön Webropol-lomakkeelle. Pääset lukemaan tietosuojaselosteemme täältä