Ideointiaamupäivä ESR+ -hakuihin Seinäjoella 9.6.2023 

Toimitko Etelä-Pohjanmaalla? Haluaisitko tukea tuleviin ESR+ -rahoitushakuihin? Etsitkö kumppaneita? Oletko kiinnostunut kuulemaan onnistuneesti juurtuneista työllistymistä edistävistä malleista? Skaalaaminen, eli toiminnan kehittäminen ja levittäminen on uudella rahoituskaudella keskeistä. Haluaisitko vinkkejä siihen, miten sanoittaa toiminnan skaalaamista hankehakemuksessa?


Tervetuloa Seinäjoella perjantaina 9.6.2023 klo 9–12 järjestettävään ideointiaamupäivään, jossa pohditaan yhdessä tulevia ESR+ -rahoitushakuja ja jaetaan ajatuksia toimintamallien skaalaamisesta. Tilaisuus on suunnattu erityisesti ESR+ -rahoitushakuihin valmistautuville organisaatioille, jotka toimivat työllistymisen tukemisen parissa. 

Osallistumisen myötä saat tukea ja työkaluja toiminnan sanoittamiseen ja rahoitushauissa onnistumiseen. Ideointiaamupäivä on myös hyvä mahdollisuus yhteistyökumppaneiden tapaamiseen ja verkostojen laajentamiseen! Samalla voit kertoa meille, millaista tukea tarvitsisit tai mikä tulevissa rahoitushauissa mietityttää. Tilaisuus on osa Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen toimintaa ja osallistujille maksuton.

Asiantuntijat

Asiantuntijapuhujina ideointiaamupäivässä toimivat Silta Valmennusyhdistyksen toimitus- ja arvojohtaja Kimmo Kumlander ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen uudelleenkäyttöön liittyvän työllistymistyön ja vihreän siirtymän asiantuntija Kirsi Helin. Tapahtuman ja yhteisen työskentelyn fasilitoi aluetyön päällikkö Elina Esala Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen –koordinaatiohankkeesta.

Aikataulu

Aika: perjantai 09.06.2023 klo 9–12
Paikka: Valo-Valmennusyhdistys, Kauppakatu 24, 60100 Seinäjoki

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä viimeistään 2.6.2023.
Toimithan pian, sillä tilaisuuteen mahtuu mukaan maksimissaan 15 henkeä.

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/e/t5Z2Bw501k

Lisätiedot:
Elina Esala
Aluetyön päällikkö
Puh: 040 356 4376 / etunimi.sukunimi@valo-valmennus.fi