Ilmoittaudu yritysneuvojien valmennukseen

Yritysneuvojille suunnattu tiivis valmennus antaa valmiudet yhteiskunnallisten yritysten perustamis- ja kehittämisneuvontaan.

Järjestämme yhteiskunnallista yritystoimintaa ja siihen liittyvän neuvonnan erityispiirteitä käsittelevän tiiviin valmennuksen yritysneuvojille. Valmennus painottuu yrityksen perustamisvaiheen neuvontaan, ja siinä käsitellään mm.

  • yhteiskunnallisen yrityksen määritelmää ja liiketoimintamalleja
  • yhteiskunnallisen yrityksen statuksen edellyttämää hallinnon järjestämistä ja kirjaamista yhtiöjärjestykseen tai sääntöihin
  • hyödynnettävissä olevia rahoitus-, työllistämis- ja muita tukimuotoja
  • yrityksen vaikuttavuuden arviointia

Valmennus antaa valmiudet yhteiskunnallisten yritysten perustamis- ja kehittämisneuvontaan, kytkee yhteiskunnallisten yritysten erityispiirteiden huomioimisen yritysneuvonnan ja -suunnittelun välineisiin, sekä osoittaa neuvonnassa hyödynnettäviä menetelmiä ja materiaaleja. Valmennuksen toteuttavat yhteiskunnalliseen yritystoimintaan eri näkökulmista perehtyneet asiantuntijat.

Valmennus toteutetaan kahtena Teams-tilaisuutena (kesto 3 h), joiden välissä on ohjattu itsenäinen oppimistehtävä. Valmennuksen ensimmäinen osa toteutetaan 8.12. klo 9-12 Teamsissa, toinen osa sovitaan ensimmäisessä tapaamisessa helmi-maaliskuussa 2023.

Valmennus on maksuton.

Ilmoittaudu 25.11. mennessä sähköpostitse jarmo.hanninen@pellervo.fi

Kysy lisätietoja!

Jarmo Hänninen 040 766 0236
Tom Tarvainen 050 575 5690