Osakeyhtiö, ilmoittaudu mukaan yhteiskunnallisten yritysten datasivustolle 

Jos sinulla on osakeyhtiö, joka on tai voisi olla myös yhteiskunnallinen yritys, tule mukaan ja auta meitä kehittämään palveluamme sekä auttamaan yhteiskunnallisen yrittäjyyden kasvua.


Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus YYO palvelee yhteiskunnallista yritystoimintaa koko Suomessa. Tarjoamme neuvontaa ja ohjausta yhteiskunnallisille yrityksille ja sellaisia perustaville yritysmuodosta tai toimialasta riippumatta. 

Asiantuntijamme ovat perehtyneet yhteiskunnallisen yritystoiminnan erityispiirteisiin kuten työhön integrointiin, sosiaalisiin innovaatioihin, vaikuttavuusperusteiseen liiketoimintaan ja hallinnon järjestämiseen. 

Rakennamme myös datasivustoa, johon kootaan tietoa tutkijoita ja tutkimusyhteisöjä varten. Datasivusto, joka avataan kesällä 2022, palvelee myös kaikkia muita, jotka haluavat tarkkaa tietoa yhteiskunnalliseen yrittämiseen liittyvistä asioista. 

Nyt kutsumme erityisesti osakeyhtiömuotoisia toimijoita ilmoittautumaan mukaan Data-sivustolle. 

Jos sinulla on osakeyhtiö, joka on tai voisi olla myös yhteiskunnallinen yritys, tule mukaan ja auta meitä kehittämään palveluamme sekä auttamaan yhteiskunnallisen yrittäjyyden kasvua Suomessa. Tehdään yhdessä Suomesta yhteiskunnallisen yrittämisen mallimaa. 
 
Ilmoittaudu täällä.  

Lisätietoja: 
Ulla Nord 
toimitusjohtaja 
Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry 
Puh. 050 5781 259 
ulla.nord@arvoliitto.fi