Sosiaalisten innovaatioiden hanketyöpajat Raumalla lokakuussa 

Onko sinulla näkemys ihmisten tai ympäristön hyvinvoinnin parantamiseksi, mutta et tiedä, miten viedä ideaa eteenpäin? Yhteiskunnallisten yritysten toimintaedellytysten parantaminen –koordinaatiohanke järjestää lokakuussa 2023 kolme hankesparrauksen työpajaa Raumalla.

Kehitätkö ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta tukevaa palvelua, tai ympäristön kestävyyttä vahvistavaa tuotetta tai toimintamallia? Kaipaatko tukea idean kehittämiseen tai kumppanuuksien löytämiseen? Tule työstämään ideaasi hankesparrauksen työpajoihin Raumalla.

Kolmen työpajan sarjassa saat kirkastettua hankeideaasi, saat kartoitettua alueen ekosysteemiä ja potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Tiedät mitä kirjoittaa rahoitushakemukseen ja osaat suunnitella hankkeen vaikuttavuusarviointia. Avarrat myös ymmärrystäsi sosiaalisista innovaatioista ja yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta ja laajennat verkostojasi.

Työpajat

To 5.10.2023 klo 9–12.30

Ensimmäisessä työpajassa keskitytään oman kehittämisidean selkeyttämiseen, sekä kartoitetaan ekosysteemiä ja mahdollisia kumppanuuksia.

To 19.10.2023 klo 9–12.30

Toisessa työpajassa pureudutaan rahoitushakemuksen kirjoittamiseen ja oman idean pitchaamiseen.

Ti 31.10.2023 klo 9–12.30

Kolmannessa työpajassa keskitytään erityisesti vaikutusketjuun ja arviointiin, käydään läpi erilaisia arvioinnin työkaluja.

Työpajat järjestetään Rauman kaupungintalolla, Pyyrmannissa (Valtakatu 2 A, 26100 Rauma).

Paikalla on yrityskehityksen, rahoituksen ja vaikuttavuusarvioinnin asiantuntijoita.

Lisätietoja

Lisätietoja työpajoista antavat

Farid Ramadan, kehittämispäällikkö, 044 781 3169 tai farid.ramadan@kuntoutussaatio.fi, tai

Annariina Kiponoja, kuntatyön koordinaattori, 050 307 9517 tai annariina.kiponoja@valo-valmennus.fi.

Ilmoittautuminen

Työpajat ovat osa yhteiskunnallisten yritysten toimintaedellytysten parantaminen -hankkeen toimintaa ja osallistujille maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 3.10.2023.

Toimithan pian, sillä työpajoihin mahtuu mukaan maksimissaan 12 henkeä.