Tapahtuma: Yhteiskunnallinen yrittäjyys Pohjois-Savossa 8.12.


Muuttuvassa maailmassa tarvitaan tuoreita ratkaisuja erilaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin, esimerkiksi työttömyyteen, eriarvoisuuteen, syrjäytymiseen tai ympäristöön liittyviin ongelmiin, kuten ilmaston lämpenemiseen. Ratkaisuja haasteisiin tuottavat yhteiskunnalliset yritykset, joiden liiketoiminnan ytimessä on yhteiskunnallisen hyvän tekeminen taloudellisesti kannattavalla tavalla.

Yhteiskunnallinen yrittäjyys on keino vaikuttaa itselleen tärkeisiin yhteiskunnallisiin teemoihin liiketoiminnan kautta ja rakentaa samalla merkityksellistä työelämää.

Haluatko kuulla lisää? Tervetuloa tutustumaan yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen! Tilaisuudessa kuulet mitä yhteiskunnallinen yrittäjyys on ja miten vaikuttavan liikeidean kanssa voi lähteä liikkeelle. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille yksilöille, tiimeille, asiantuntijoille ja yhdistyksille. Samalla pääset mukaan Havuja#!@%&! Impact -kiihdyttämöohjelman kick-offiin!

OHJELMA

13.30 Verkostoitumista läsnäoleville

14.00 Mitä yhteiskunnallinen yrittäjyys on? Miksi se on merkityksellistä? Jarmo Hänninen, Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus

14.30 Kokemuksia yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä Markus Raivio, Kukunori

15.00 TAUKO

15.15 Paneelikeskustelu: Kuinka kehitämme yhteiskunnallista yrittäjyyttä Pohjois-Savossa?

15.45 Havuja#!@%&! Impact -kiihdyttämöohjelman julkistus

16.00 Tilaisuus päättyy

Paikka: Business Center Pohjois-Savon tilat, Microkatu 1 B1, Kuopio (myös etäosallistumismahdollisuus)

Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/savonyy