Webinaari 2.11.2023 ”Löydä osaaja – työllistymisen hyvät käytänteet”

Millaista tukea työnantajille on saatavilla heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistämiseen? Miten rakennetaan onnistunut inklusiivinen työllistymisprosessi?


Webinaarissa esitellään työnantajille tarjolla olevaa tukea ja työkaluja rekrytoinnista työn alkuvaiheeseen. Spring Housen liiketoimintajohtaja Sanna Salminen kertoo tuloksellisista työllistymisratkaisuista ja Uudenmaan TE-toimiston työkykykoordinaattori Miska Taanonen antaa vinkkejä onnistuneeseen rekrytointiin. Kuulemme myös kokemuksia ja konkreettisia esimerkkejä kentältä.

Aika: to 2.11.2023 klo 9–11
Alusta: Teams, osallistumislinkki ilmoittautumisvahvistuksessa (muistathan tarkistaa roskapostikansiosi)

Kenelle: Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuus on suunnattu erityisesti täsmätyökykyisten työllistämisestä kiinnostuneille yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille ja tiimeille

Ilmoittaudu mukaan

Keväällä suuren suosion saavuttanut Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen ”Lisää työtä ja työvoimaa!” -webinaarisarja tarjosi käytännönläheistä asiaa heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistymisestä. Nyt webinaarisarjalle on luvassa jatkoa, kun syvennymme erityisesti työllistymisprosessin alkuvaiheisiin ja työnantajille tarjolla olevaan tukeen. Luvassa on tuttuun tapaan niin asiantuntijatietoa kuin käytännön esimerkkejäkin.