YYO:n innovaatiotyöpajat syksyllä 2023

Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus järjestää syksyllä 2023 kolme avointa työpajaa, jossa ideoidaan ja kehitetään sosiaalisia innovaatioita.


Hyvä yhdistyksen, säätiön, seurakunnan tai urheiluseuran työntekijä tai vastuuhenkilö, oletko kiinnostunut innovatiivisista keinoista rahoittaa yhteisösi toimintaa? Haluatko kenties tunnistaa uusia mahdollisuuksia hyödyntää liike-elämästä tuttuja toimintamalleja yhteisösi yhteiskunnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi?

Jos vastasit kyllä, Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus on iloinen voidessaan kutsua sinut kolmeen Helsingissä järjestettävään työpajaan ideoimaan ja kehittämään yhteisönne uutta sosiaalista innovaatiota.

Työpajojen sisältö

Osallistumisen myötä avarrat ymmärrystäsi sosiaalisista innovaatioista ja yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta, löydät konkreettisia keinoja soveltaa tätä ymmärrystä oman yhteisösi toiminnan kehittämiseen, kehität kykyäsi hankkia systemaattisesti yhteisösi tulevaisuuden kannalta kriittisiä resursseja, kuten rahoitusta ja yhteistyökumppaneita, ja saat näkemystä toimintanne skaalaamiseen ja kansainvälistämiseen. Työpajatyö on myös hyvä mahdollisuus laajentaa verkostoasi!

Asiantuntijat

Asiantuntijoina ja sparraajina työpajoissa toimivat professori Iiro Jussila Skillmotor Finland Oy:stä ja Mika Ala-Kauhaluoma Kuntoutussäätiöstä /Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksesta. Iiro Jussila on jäsen- ja arvopohjaisen liiketoiminnan kehittäjä ja kiihdyttäjä, jolla on monipuolinen kokemus järjestöjen varainhankinnan, kumppanuuksien ja kansainvälisen yhteistyön mallien kehittämisestä. Työparien työskentelyä tukee koko prosessin ajan myös Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen mentoripooli.

Aikataulu

Työpajat järjestetään Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervolla (Simonkatu 6, 5. krs) seuraavina ajankohtina:

 • to 24.8.2023 klo 13–15.30
   • ke 11.10.2023 klo 13–15.30
   • ke 13.12.2023 klo 13–15.30

   Työpajat ovat osa Yhteiskunnalliset yritysten osaamiskeskuksen toimintaa ja osallistujille maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 30.6.2023. Toimithan pian, sillä syksyn työpajoihin mahtuu mukaan maksimissaan 15 henkeä.

   Lisätiedot:
   Ala-Kauhaluoma Mika
   Yhteyspäällikkö, VTT
   Puh: 044 781 3096 / etunimi.sukunimi@kuntoutussaatio.fi

   Ilmoittaudu mukaan

    [mc4jp_checkbox]