Itä-Suomen ESR+ -hankeklinikka etänä 7.2.

Haluatko kehittää asioita alueellamme? Onko mielessäsi hankeidea, joka on toteuttamista vaille valmis? Kiinnostaisiko sinua hakea ideallesi ESR+ -rahoitusta, mutta et tiedä, miten asiassa kannattaisi lähteä liikkeelle? Aiheuttavatko EURA-järjestelmä tai uuden rahoituskauden kiemurat sinulle päänvaivaa? Mistä löydät yhteistyökumppaneita? Saat meiltä apua!


Hakuklinikkamme on erityisesti tarkoitettu niille toimijoille, joilla vähän tai ei ollenkaan kokemusta ESR-hankkeen hakemisesta. Järjestämme etänä 7.2. ESR+ -hankeklinikan, jolla tuemme erityisesti yhteiskunnallisen yritystoiminnan kehittämiseen ja/tai täsmätyökykyisten työllistymiseen tähtääviä yrityksiä ja järjestötoimijoita uusien ESR+ -hankkeiden suunnittelussa ja rahoituksen hakemisessa.

Klinikalla käydään läpi käytännönläheisesti mm. ESR+ -hakuprosessia, hyvän hankkeen piirteitä ja huomioidaan Itä-Suomen ESR+ hakukierroksen painopisteet. Haku on käynnissä 24.1–15.3.2024 ja ELY-keskuksen infotilaisuus 31.1.2024.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille organisaatioille, jotka toimivat Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntien alueella.

Osallistujia suositellaan tutustumaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 –ohjelma-asiakirjan ESR+ toimintalinjan 4 erityistavoitteisiin ja hakuilmoitukseen ennen koulutusta. Hakuilmoituksen löydät Rakennerahastojen sivuilta 24.1.2024 alkaen www.rakennerahastot.fi > Toiminta alueilla > Itä-Suomi). Tutustu etukäteen myös hankkeiden yleisiin valintaperusteisiin.

Hankehakuklinikan järjestää YYO ja Live-säätiö osana  Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanketta (ESR+ 2023–2027).

Ilmoittaudun mukaan 7.2.2024 klo 9-11 (Teams) (linkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään edellisenä päivänä). Sitovat ilmoittautumiset viimeistään pe 2.2.2024.

Huom! Yllä olevat linkit vievät sinut Live-säätiön Webropol-lomakkeelle. Pääset lukemaan tietosuojaselosteemme täältä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Tiina Pitkänen
Aluesuunnittelija/Live-säätiö
Puh. 050 414 5007
tiina.pitkanen@inlive.fi

Linkit:

Ohjelma-asiakirja

Hakuilmoitukselle ohjaus

Yleiset valintaperusteet

Tietosuojaseloste