Onnistu hankehaussa – Itä-Suomen ESR+ -hankeklinikka etänä 28.8.

Haluatko kehittää asioita alueellamme? Onko mielessäsi hankeidea, joka on toteuttamista vaille valmis? Kiinnostaisiko sinua hakea ideallesi ESR+ -rahoitusta, mutta et tiedä, miten asiassa kannattaisi lähteä liikkeelle? Mistä löydät yhteistyökumppaneita? Saat meiltä apua!


Tule mukaan hakuklinikallamme, niin saat päivitettyä tietojasi ja opittua uutta ESR-hankkeen hakemisesta. Järjestämme etänä 28.8 hankeklinikan, jolla tuemme erityisesti rahoitushaun erityistavoite 4.1. Polkuja töihin -hankkeista kiinnostuneita toimijoita ESR+ -hankkeiden suunnittelussa ja rahoituksen hakemisessa. Itä-Suomen rahoitushaku on käynnissä 17.6-27.9.2024 ja ELY-keskuksen Hakuinfo rahoitushakuihin Itä-Suomessa 19.8.2024.

Hankeklinikan ohjelma

Klinikalla käydään läpi käytännönläheisesti mm. ESR+ -hakuprosessia, hyvän kehittämishankkeen piirteitä ja huomioidaan Itä-Suomen ESR+ hakukierroksen painopisteet. Varaamme aikaa myös kysymyksiin ja keskusteluun.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille organisaatioille, jotka toimivat Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntien alueella.

Ajankohta ja ilmoittautuminen: Ilmoittaudun mukaan ke 28.8.2024 klo 13–15 (Teams). Teams-kutsu toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään edellisenä päivänä.

Huom! Ilmoittautumislinkki vie sinut Live-säätiön Webropol-lomakkeelle. Pääset lukemaan tietosuojaselosteemme täältä.

Tapahtuman järjestää  Live-säätiö osana YYO :ta ja Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanketta (ESR+ 2023–2027).

Lisätiedot: aluesuunnittelija Tiina Pitkänen, puh. 050 414 5007
tiina.pitkanen@inlive.fi.