Pirkanmaan hanketyöpaja 4.9.

Onko sinulla idea mielessä tai jo hankevalmistelu meneillään? Oletko kiinnostunut työllistymisen edistämisestä tai työllistämistä tukevien palveluiden kehittämisestä? Voisiko ESR+ -rahoitus olla ratkaisu?
Tule Tampereelle hanketyöpajaan 4.9.2024 kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja, tapaamaan yhteistyökumppaneita ja saamaan tukea hankehakemuksen valmisteluun. Paikalla on rahoituksen, hankkeistamisen sekä työllisyyttä edistävien toimintamallien asiantuntijoita.


Tapahtumassa käymme läpi hakuprosessia syksyn ESR+ -hakukierroksen painopisteet (erityisesti 4.1) huomioiden. ESR+-rahoitusasiantuntija Mirja Rinne (Keski-Suomen ELY) antaa käytännönläheisiä vinkkejä käynnissä olevaan hakuun ja hakemuksen kirjoittamiseen. Asiantuntijamme Paula Vuorinen esittelee osatyökykyisten työllistämisen timanttimalleja. Työpajassa sparraamme hankeideoita kohti valmista hakemusta. Tilaisuus on maksuton ja kohdentuu erityisesti Pirkanmaan alueen toimijoille, mutta on avoin kaikille toimintalinjan hankekehittämisestä kiinnostuneille.

Hanketyöpajan ohjelma

ESR+ -rahoituksen mahdollisuudet, valmistautuminen syksyn ESR+ -hakujaksoon
Rahoitusasiantuntija (ESR+), Mirja Rinne, Keski-Suomen ELY-keskus

Kysymyksiä ja keskustelua

Vaikuttavia työllistämisen malleja
Työ- ja uravalmennuksen asiantuntija, Paula Vuorinen, Silta-Valmennusyhdistys / Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanke

Hanke- ja ideasparrausta

Aika: 4.9.2024 klo 13–16

Paikka: Viinikankatu 53, Tampere (S-ovi, 2. kerros). Huomioithan, että tila ei ole esteetön, käynti tilaan portaita pitkin.

Kahvia, teetä ja pientä purtavaa tarjolla.

Tapahtuman järjestää Valo-Valmennusyhdistys ry osana YYO:ta ja Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanketta (ESR+ 2023–2027).

Lisätiedot: Koordinaattori Marika Kokko puh. 040 3525 860, marika.kokko@siltavalmennus.fi

Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton, mutta toivomme teiltä ilmoittautumisen tapahtumaan viimeistään 26.8.2024 sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti.