Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen ESR+ -etäklinikka 20.2.

Oletko kiinnostunut työllistämisestä ja työllistämistä tukevien palveluiden kehittämisestä? Onko sinulla idea mielessä tai jo hankevalmistelu meneillään, mutta ESR+ -prosessi mietityttää? Kaipaatko kumppanuksia? Saat YYO:n hankeklinikalta tukea hankehaun valmisteluun.


Järjestämme tiistaina 20.2. kello 10–12 etätoteutuksena hankeklinikan, jossa tuemme toimijoita uusien ESR+ -hankkeiden suunnittelussa ja rahoituksen hakemisessa. Tarjoamme tukea erityisesti yhteiskunnallisen yritystoiminnan ja siihen linkittyvän työllistymisen kehittämiseen ja/tai täsmätyökykyisten työllistymisen edistämiseen.

Tukea hakuprosessiin ja hankkeistamiseen

Klinikalla käymme läpi hakuprosessia nyt käynnissä olevan hakukierroksen painopisteet (ESR+, TL 4.1) huomioiden. ESR+-rahoitusasiantuntija Anna Jaurakkajärvi (Keski-Suomen ELY) antaa käytännönläheisiä vinkkejä käynnissä olevaan hakuun ja hakemuksen kirjoittamiseen. Lisäksi asiantuntijamme esittelevät kehittämistoimintaa osana työllistämisen tukitoimien palvelukokonaisuutta. He antavat neuvoja onnistuneeseen idean hankkeistamiseen ja kumppanuuksien muodostamiseen.

Tilaisuus on maksuton ja kohdentuu erityisesti Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueen toimijoille, mutta on avoin kaikille toimintalinjan hankekehittämisestä kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Voit lähettää hakuun liittyviä kysymyksiä meille etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja tapahtumasta sähköpostitse Kim Grönberg, aluetyön koordinaattori, kim.gronberg@valo-valmennus.fi

Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen haut ovat käynnissä 22.1–11.3.2024