Havuja Impact -kiihdyttämöohjelma, kevät 2023

Tietoa, verkostoja, työkaluja ja sparrausta oman yritysidean kehittämiseen Pohjois-Savossa.

Mitä: Kiihdyttämön toteutuksessa painotetaan yhteiskunnallista yrittäjyyttä ja mukana on Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen sekä Business Center Pohjois-Savon asiantuntijoita.

Kiihdyttämö tarjoaa osallistujille usean työpajan verran tiivistä tietoa, laajoja verkostoja, työkaluja ja sparrausta oman yritysidean kehittämiseen.

Pohjana ohjelmalle toimii Havuja#!@&%&! Bootcamp. Se on kolmiosaisen Havuja#!@&%&! -yrittäjyysohjelman ensimmäinen osa, joka keskittyy varhaisten yritysideoiden edistämiseen.  

Kenelle: Haemme mukaan yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä kiinnostuneita tiimejä sekä yksilöitä, yrityksiä, yhdistyksiä ja asiantuntijoita. Mukaan voi ilmoittautua liikeidealla tai ilman valmista liikeideaa, riittää kun yhteiskunnallinen yrittäjyys ja osatyökykyisten työllistäminen kiinnostaa.  Kiihdyttämöllä lisätään eri toimijoiden tietoisuutta yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta Pohjois-Savossa ja sparrauksiin voi osallistua etänä.

Järjestäjä: Savonia AMK

Tapaamisajankohdat:

8.12.2022 Yhteiskunnallinen yrittäjyys Pohjois-Savossa – Havuja Impact –kiihdyttämöohjelman kick off (kaikille avoin, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä
8.2.2023 Kick-off: Impact-ajattelu 
15.2.2023 Osatyökykyisten työllistäminen 
22.2.2023 Rahoitusmallit 
1.3.2023 Pitchauksen harjoittelu 
8.3.2023 Pehmoleijanluola

Osallistuminen on maksutonta ja toteutus tapahtuu Zoomin välityksellä.

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/2686033E71D88BD0

Lisätiedot: Matti Laitinen, puh. 044 785 6333, matti.laitinen@savonia.fi