Ratkaisuja osatyökykyisten työllistämiseen

Onko sopivan työntekijän löytäminen yrityksellesi haasteellista? Työtehtävät ja osaamisvaatimukset muuttuvat, yritys kasvaa nopeasti, mutta työvoimaa ei löydy. Tunnistatko kaikkien työnhakijoiden osaamispotentiaalin? Ratkaisu työvoiman tarpeeseen voi löytyä läheltä.


Millaisia toimintamalleja on olemassa osatyökykyisten ja muiden muita heikommassa työmarkkina-asemassa olevien rekrytointiin?

Koetko kohderyhmään kuuluvan henkilön palkkaamisen tuottavuuteen, työturvallisuuteen tai sairauspoissaoloihin liittyvänä riskinä?

Webinaarissa 15.5. esitellään juuri valmistuneen selvityshankkeen tuloksia osatyökykyisten ja muita heikommassa työmarkkina-asemassa olevien rekrytointien helpottamiseksi.

Silta-Valmennusyhdistyksen tutkimuspäällikkö Paula Alanen johdattelee teemaan kertomalla selvityksen tuloksista. Webinaarissa keskustellaan työnantajien ja työelämänasiantuntijoiden kanssa seuraavista teemoista:

  • Rekrytointi, asiantuntijana toimitusjohtaja Teemu Karhu, BearIT
  • Palvelujärjestelmän tukimuodot, asiantuntijana koordinoiva opettaja Petri Myllynen, Stadin Ammattiopisto
  • Työhön ja työoloihin kohdistuvat toimet, asiantuntijana Kehitysjohtaja Marja Visti-Koskinen, Kahvila Ipi Oy
  • Ilmapiiriin vaikuttaminen, asiantuntijana henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen, Pohjois-Karjalan osuuskauppa

Tilaisuuden juontaa Mari Bergman Vates Säätiöstä.

Aika: Ke 15.5.2024 klo 13-15

Paikka: Teams

Webinaarin järjestää Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus ja Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanke.

Ilmoittautuminen: 14.5.2024 mennessä täyttämällä alla oleva lomake.