Satakunnan hanketyöpaja 27.8.

Onko sinulla idea mielessä tai jo hankevalmistelu meneillään? Oletko kiinnostunut työllistymisen edistämisestä tai työllistämistä tukevien palveluiden kehittämisestä? Voisiko ESR+ -rahoitus olla ratkaisu?
Tule Raumalle hanketyöpajaan tiistaina 27.8.2024 kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja, tapaamaan yhteistyökumppaneita ja saamaan tukea hankehakemuksen valmisteluun. Paikalla on rahoituksen, hankkeistamisen sekä työllisyyttä edistävien toimintamallien asiantuntijoita.


Tapahtumassa käymme läpi hakuprosessia syksyn ESR+ -hakukierroksen painopisteet (erityisesti 4.1 huomioiden). ESR+-rahoitusasiantuntija Jaana Rantavaara (Keski-Suomen ELY) antaa käytännönläheisiä vinkkejä käynnissä olevaan hakuun ja hakemuksen kirjoittamiseen. YYO:n asiantuntijat esittelevät vaikuttavia työllistämisen malleja sekä Suomesta että muualta. Työpajassa sparraamme hankeideoita kohti valmista hakemusta. Tilaisuus on maksuton ja kohdentuu erityisesti Satakunnan alueen toimijoille, mutta on avoin kaikille toimintalinjan hankekehittämisestä kiinnostuneille.

Hanketyöpajan ohjelma

ESR+ -rahoituksen mahdollisuudet ja ajankohtaiset asiat
Rahoitusasiantuntija (ESR+), Jaana Rantavaara, Keski-Suomen ELY-keskus

Kysymyksiä ja keskustelua

Vaikuttavia työllistämisen malleja meillä ja maailmalla
YYO:n asiantuntijat

Hanke- ja ideasparrausta

Aika: 27.08.2024 klo 13–16

Paikka: Rauman kaupungintalo, kokoushuone 3 (2. krs). Sisäänkäynti kaupungintalon pääaulasta, Kanalinranta 3.

Kahvia, teetä ja pientä purtavaa tarjolla.

Tapahtuman järjestää Valo-Valmennusyhdistys ry osana YYO:ta ja Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanketta (ESR+ 2023–2027).

Lisätiedot: Kuntatyön koordinaattori Sanna Malin, puh. 040 482 9642, sanna.malin@valo-valmennus.fi

Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton, mutta toivomme teiltä ilmoittautumisen tapahtumaan viimeistään 23.8.2024. Paikkoja on rajoitetusti.