Täsmäkahvit Jyväskylässä 7.3.

Täsmäkahveilla pääset kuulemaan ja vaihtamaan kokemuksia täsmätyökykyisten työllistämisestä. Paikalla on kaksi organisaatiota kertomassa omista kokemuksistaan. Pääset myös testaamaan kahvittelun lomassa uutta Täsmätyöpeliä, joka virittelee täsmätyöllistämisen teemaan.


Täsmäkahveilla kuulet puheenvuorot kahdelta organisaatiolta, joille on jo kertynyt kokemusta täsmätyökykyisten työllistämisestä. Puhujina toimivat Sari Rantala Sovatek-säätiöstä ja Jonne Syrjälä KTN Siivouspalveluista.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti Keski-Suomen toimijoille (esim. yritykset, järjestöt, työ- ja yrittäjyyspalvelut, oppilaitokset) sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Aika: torstai 7.3. kello 14–16

Paikka: Väinönkatu 9, Learning Cafe -tila | Jyväskylän Crazy Town

Ilmoittaudu mukaan Webropol-lomakkeella! Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme sitovia ilmoittautumisia 6.3. mennessä. Ilmoittautumislinkki vie sinut Live-säätiön Webropol-lomakkeelle. Tietosuojaselosteemme: livesaatio.fi.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Jetta Virtanen
Aluekoordinaattori/Live-säätiö
Puh. 040 610 2446
jetta.virtanen@inlive.fi

Tapahtuman järjestää YYO ja Live-säätiö osana Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanketta (ESR+ 2023–2027).