Varsinais-Suomen hanketyöpaja 29.8.

Onko sinulla idea mielessä tai jo hankevalmistelu meneillään? Oletko kiinnostunut työllistymisen edistämisestä tai työllistämistä tukevien palveluiden kehittämisestä? Voisiko ESR+ -rahoitus olla ratkaisu?
Tule Turun hanketyöpajaan 29.8.2024 kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja, tapaamaan yhteistyökumppaneita ja saamaan tukea hankehakemuksen valmisteluun. Paikalla on rahoituksen, hankkeistamisen sekä työllisyyttä edistävien toimintamallien asiantuntijoita.


Tapahtumassa käymme läpi hakuprosessia syksyn ESR+ -hakukierroksen painopisteet (erityisesti 4.1 huomioiden). ESR+-rahoitusasiantuntija Minna Koivukangas (Keski-Suomen ELY) antaa käytännönläheisiä vinkkejä käynnissä olevaan hakuun ja hakemuksen kirjoittamiseen. Asiantuntijamme Janiika Saarinen ja Liisa Eiramo esittelevät vaikuttavia työllistämisen malleja. Työpajassa sparraamme hankeideoita kohti valmista hakemusta. Tilaisuus on maksuton ja kohdentuu erityisesti Varsinais-Suomen alueen toimijoille, mutta on avoin kaikille toimintalinjan hankekehittämisestä kiinnostuneille. 

Hanketyöpajan ohjelma

ESR+ -rahoituksen mahdollisuudet, valmistautuminen syksyn ESR+ -hakujaksoon
Rahoitusasiantuntija (ESR+), Minna Koivukangas, Keski-Suomen ELY-keskus

Kysymyksiä ja keskustelua

Vaikuttavia työllistämisen malleja
Osaamiskoordinaattori Janiika Saarinen, Valo-Valovalmennusyhdistys / Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanke 

Kehittäjä Liisa Eiramo, Silta-Valmennusyhdistys / Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanke

Hanke- ja ideasparrausta

Aika: 29.8.2024 klo 13–16

Paikka: Ratapihankatu 53C, Turku (3 krs).

Kahvia, teetä ja pientä purtavaa tarjolla.

Tapahtuman järjestää Valo-Valmennusyhdistys ry osana YYO:ta ja Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanketta (ESR+ 2023–2027).

Lisätiedot: Osaamiskoordinaattori Janiika Saarinen, puh. 040 3525 860, janiika.saarinen@valo-valmennus.fi

Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton, mutta toivomme teiltä ilmoittautumisen tapahtumaan viimeistään 26.8.2024. Paikkoja on rajoitetusti.