Webinaari 14.3.2023 ”Yhteistyöstä ekosysteemeihin”

Millainen yhteistyö johtaa onnistuneeseen työllistymiseen? Voisiko ekosysteemiajattelu tuoda vauhtia alueellisten haasteiden ratkaisuun?


Webinaarissa käsitellään osatyökykyisten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistymistä yhteistyön näkökulmasta. Toimijoita on paljon: oppilaitokset, järjestöt, julkiset palvelut, perinteiset yritykset ja yhteiskunnalliset yritykset.

Keiden kanssa yhteistyötä tehdä, jotta työllistyminen onnistuu? Riittääkö yhteistyö vai löytyisikö ekosysteemiajattelusta vauhtia alueellisten haasteiden ratkaisuun? 

Webinaarissa kuulemme muun muassa Lapin sosiaalinen kädenjälki -toimintamallista, jolla vastataan alueen työllisyys- ja työvoimahaasteisiin. 

Aika: ti 14.3. klo 9–11

Alusta: Teams

Kenelle: Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Tervetulleita ovat kaikki yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta kiinnostuneet yritykset, yhteisöt, yksityishenkilöt ja tiimit.

Ilmoittaudu mukaan

  [mc4jp_checkbox]

  Osa ”Lisää työtä ja työvoimaa!”-webinaarisarjaa, josta saat tämän päivän tietoa sekä toimivia ratkaisuja osatyökykyisten ja työmarkkinoilla heikossa asemassa olevien ihmisten työllistämiseen.

  Ilmoittaudu myös muihin webinaarisarjan osiin:

  20.4. “Tuloksia yksilöllisellä ohjauksella”

  24.5. “Osaamisen kehittämisen hyvät käytänteet”

  8.6. “Työllistämistä edistävien mallien skaalaaminen”