Kutsu työpajaan – Tule luomaan tutkimuksen tiekarttaa!

Kutsu Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen Tutkimuksen tiekartta -työn työpajaan.


Kiinnostavatko yhteiskunnalliset yritykset? Entä niihin liittyvä tieto, tutkimus ja data? Tule mukaan luomaan yhdessä yhteiskunnallisten yritysten tutkimuksen tiekartta tälle vuosikymmenelle.

Pääset vaikuttamaan siihen, mitä teemoja ja kysymyksiä tutkitaan, mihin tietoa käytetään sekä miten tutkimuksen resurssit ja rahoitus tulisi järjestää.

Yhteiskehittäminen järjestetään työpajamuotoisesti, ja se on osa Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen laajempaa Tutkimuksen tiekartta -työtä. Tutkimuksen tiekartta ja suositukset jatkokehittämiseen julkaistaan 18.5.2022 järjestettävässä tutkimusseminaarissa.

Tarjolla on kaksi työpajaa

Tutkimuksen työkartta -pajoja järjestetään kaksi, joista voit valita itsellesi sopivimman. Ilmoittaudu mukaan työpajaan tästä linkistä!

  • Työpaja 1: 16.2. Klo 8.30–12.00: Tutkijat, korkeakoulut ja tutkimuslaitokset
  • Työpaja 2: 16.3. Klo 8.30–12.00: Tutkimuksen rahoittajat, tilaajat sekä tiedon käyttäjät ja soveltajat


Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus järjestää työpajat yhteistyössä Demos Helsingin kanssa. Työpajat toteutetaan etäyhteydellä, joten niihin on helppo hypätä mukaan. Tervetuloa, nähdään työpajoissa!

Ps. Suunnittelemme myös uutta yhteiskunnallista yritystoimintaa käsittelevää tietokirjaa. Innostuisitko mukaan kirjoittamaan sitä? Käy katsomassa kirjoittajakutsu ja ehdota artikkelia kirjaan!