Rahoitusratkaisujen listamme nyt myös englanniksi

Olemme koonneet listan yhteiskunnallisten yritysten ja sosiaalisten innovaatioiden rahoituslähteistä. Lista on saatavilla suomeksi ja englanniksi.


Yhteiskunnallisilla yrityksillä ei ole omia rahoitusmekanismejaan, vaan niillä on pääosin samat keinot rahoittaa toimintansa kuin muillakin yrityksillä. Rahoitusratkaisujen kirjo on monimuotoinen ja dynaaminen. Rahoittajien ja rahoituslähteiden kenttä elää ja kehittyy, lisäksi rahoitettavien hankkeiden teemat vaihtelevat vuodesta toiseen. Olemme koonneet listan yhteiskunnallisten yritysten ja sosiaalisten innovaatioiden rahoituslähteistä. Lista on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Listaa päivitetään osana Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen toimintaa. Tämän listan on tarkoitus koota yhteen eri rahoituslähteitä ja antaa niistä lyhyesti perustiedot. On kuitenkin tärkeää että, tarkistat tarkemmat, ajantasaiset tiedot suoraan rahoituksesta vastaavalta taholta.

Rahoitusta voi saada yksityiseltä tai julkiselta puolelta. Yksityiseen yritysrahoitukseen kuuluvat lainat, sijoitukset, rahankeräys yms. Julkinen rahoitus sisältää avustuksia ja tukia valtiolta, ministeriöiltä ja EU:lta. Listaltamme löydät perustiedot, useimmista kohdista löytyy linkki, jonka kautta pääset suoraan kyseisestä rahoituksesta vastaavan tahon verkkosivuille, josta pääset näkemään yksityiskohtaisemmat tiedot.

Tarjoamme monipuolista neuvontaa ja ohjausta yhteiskunnallisille yrityksille ja yhteiskunnallisesta yrittämisestä kiinnostuneille. Ota yhteyttä! Avustamme esimerkiksi oman yrityksen mission tunnistamisessa, rahoitusratkaisujen kartoittamisessa ja muissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.