Hanketoimijalle

Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanke tukee ja koordinoi teeman kehittämishankkeita. Tuemme erityisesti yhteisötalouden toimijoita ja yhteiskunnallisia yrityksiä, joiden hankkeet edistävät työllisyyttä, osaamista, työelämän kehittämistä, jatkuvaa oppimista ja joustavia oppimispolkuja. Vahvistamme valtakunnallisen teeman vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta ja edistämme sosiaalisten innovaatioiden, hyvien toimintamallien ja yhteiskunnallisen yrittäjyyden syntymistä, kehittämistä ja leviämistä.

Erityisosaamisalueemme on yhteiskunnallinen yrittäjyys ja siihen liittyen laaja-alaisesti muun muassa missiolähtöisen liiketoiminnan kehittäminen, työllisyyden edistäminen ja monimuotoinen työelämä, sosiaalinen innovaatiotoiminta sekä digitaalisen ja vihreän siirtymän teemat.

Neuvonta ja ohjaus

Tarjoamme tukea toiminnan kaikkiin vaiheisiin. Järjestämme koulutuksia, seminaareja ja työpajoja, joista saat työvälineitä toiminnan ideointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja tulosten levittämiseen. Tarjoamme sparrausta mm. rahoitusmahdollisuuksista, hankkeistamisen käytänteistä ja vaikuttavuuden arvioinnista.

Välitämme ajankohtaista tietoa ja resursseja yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen ja sen teemoihin liittyen Suomesta ja maailmalta. Nostamme menestystarinoita ja levitämme hyviä käytänteitä ja toimintamalleja kokeiltavaksi ja edelleen kehitettäväksi.

Verkostoituminen ja yhteistyö

Edistämme hanketoimijoiden välistä vertaisoppimista ja yhteiskehittämistä järjestämällä yhteistyö- ja tiedonvaihtotapaamisia, työpajoja ja verkostoitumistilaisuuksia. Tarjoamme verkoston, jossa hanketoimijat voivat yhdessä tunnistaa ratkaistavia ongelmia, kehittää ratkaisuja, löytää potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja oppia toisiltaan.

Tuemme myös verkostoitumista keskeisiin kumppanuuksiin ja sidosryhmiin niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Tilaa osaamiskeskuksen uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tapahtumistamme!

Yhteyshenkilö omalla alueellasi!

Tarjoamme tukea ja neuvontaa ympäri Suomen. Aluetyöntekijämme ovat valmiina tukemaan hankkeesi suunnittelussa ja toteutuksessa. Ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi yhteyshenkilöön, niin pääset osaksi kasvavaa verkostoa.

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa
Iida Koivuniemi
iida.koivuniemi@valo-valmennus.fi
040 7351203

Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala
Tiina Pitkänen
tiina.pitkanen@inlive.fi
050 414 5007

Kainuu
Kim Grönberg
kim.gronberg@valo-valmennus.fi
040 137 3445

Keski-Suomi
Pirjo Pellikka
pirjo.pellikka@inlive.fi
040 610 2446

Lappi
Iida Koivuniemi
iida.koivuniemi@valo-valmennus.fi
040 7351203

Pohjois-Pohjanmaa
Heidi Similä
heidi.simila@inlive.fi
040 637 2928

Varsinais-Suomi
Janiika Saarinen
janiika.saarinen@valo-valmennus.fi
040 6720564

Satakunta
Sanna Malin
sanna.malin@valo-valmennus.fi
040 482 9642

Uusimaa, pk-seutu
Anu Kettunen
anu.kettunen@inlive.fi
040 669 1562

Aiheeseen liittyvät artikkelit

AjankohtaistaHanketoimijalleTapahtumat ja koulutuksetYrittäjälle

Osallistu yhteiskunnallisen yrittäjyyden kesäkurssille

Kiinnostaako hyvää tekevä yritystoiminta? Opiskele kesäopintoina kurssi yhteiskunnallisen yrityksen johtamisesta, markkinoinnista ja hyvästä hallinnosta.

HanketoimijalleTapahtumat ja koulutuksetYrittäjälle

Sosiaalisia innovaatioita Etelä-Pohjanmaalta: työpajat muutoksentekijöille

Onko sinulla näkemys ihmisten tai ympäristön hyvinvoinnin parantamiseksi, mutta et tiedä, miten viedä ideaa eteenpäin? Sinulla voi olla käsissäsi sosiaalinen…

HanketoimijalleTapahtumat ja koulutukset

Leader-rahoitus ja yhteiskunnallinen yrittäjyys Lapissa 10.4.2024

Tilaisuudessa esitellään Leader-rahoitusta ja yhteiskunnallista yrittäjyyttä. Miten kylätoimijat voivat hakea Leader-rahaa? Saanko tukea uudelle yhteiskunnalliselle yritykselleni? Tule inspiroitumaan Yhteiskunnallinen yritys…

HanketoimijalleTapahtumat ja koulutuksetYrittäjälle

Yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä elinvoimaa kylille 24.4. ja 6.5.

Innostavia case-esimerkkejä ja ensimmäiset askelmerkit kohti yhteisölähtöistä yhteiskunnallista yrittäjyyttä. Tervetuloa mukaan webinaareihin!