Etsitkö mentoria?

Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Mentori voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa. Tältä sivustolta löydät yhteiskunnallista yritystoimintaa tuntevat mentorit. Mentorit toimivat vapaaehtoispohjalta ja palvelu on sinulle maksutonta.

Miten löydän itselleni sopivan mentorin?

Tutustu verkostossamme oleviin mentoreihin ja heidän osaamiseensa

Jätä yhteystietosi lomakkeeseen

Saat vastauksen kahden viikon kuluessa

Sopikaa ensimmäinen tapaaminen

Mentorimme

Pete Karumo

Mentori

Digitaaliset ratkaisut kansainvälistyminen

Petellä on monipuolista kansainvälistä osaamista.

Lue lisää

Pete on työskennellyt useissa kansainvälisissä teknologiayrityksissä Suomessa ja ulkomailla, ja hänellä on kokemusta myös yrittäjänä toimimisesta. Hänen intohimonsa on auttaa yrityksiä tuotteiden kaupallistamisessa, sekä tehokkaiden digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä (B2B). Hänen asiantuntemukseensa kuuluu myös kasvu- ja markkinointistrategiat sekä innovaatioekosysteemitoiminta.

Ota yhteyttä

Pauliina Söderholm

Mentori

Idean kehittäminen Rahoituskanavat sote-ala

Pauliinalla on pitkä tausta yrittäjänä ja yritysneuvojana toimisesta.

Lue lisää

Pauliinalla on laajasti kokemusta eri toimialoilta, kuten sosiaali- ja terveysala, varhaiskasvatus, sekä kotouttamis- ja työelämäprojekteista. Pauliinan asiantuntemukseen kuuluu erityisesti eri liikeidean kehittäminen ja rahoituskanavat. 

Ota yhteyttä

Henri Valvanne

Yhteiskunnallinen yrittäjä

Liikeidean kehittäminen

Henri on psykoterapian hakupalvelun Minduun perustaja.

Lue lisää

Henri on toiminut yhteiskunnallisena yrittäjänä yli 10 vuotta. Yrittäjyytensä alkutaipaleella Henri sai tukea kokeneemmilta yhteiskunnallisilta yrittäjiltä ja haluaa nyt vuorostaan auttaa uusia aloittelevia yrittäjiä. Henrin vahvuuksia ovat analyyttisyys, rehellisyys, sinnikkyys sekä reiluus.

 

Ota yhteyttä

Eva Wissenz

Yhteiskunnallinen yrittäjä

Johtaminen Viestintä

Eva is a social entrepreneur in solar energy since 2012.

Lue lisää

Eva is passionate about impact, women empowerment, transformative leadership and non-violent communication. She has created workshops to help young entrepreneurs clarify their vision and maintain team cohesion. Eva is a speaker and a writer and she has published 14 fictions and essays sharing her vision of a world led by more cooperation. Before her life in Finland, Eva worked as a freelancer in tourism, publishing and art industries in Paris for 18 years.

Ota yhteyttä

Mentoriksi?

Yhteiskunnalliset yrittäjät tarvitsevat monenlaista osaamista toimintansa tueksi. Etsimme verkostoomme vahvaa liiketoimintaosaamista ja aiempaa mentorointi- ja sparrauskokemusta omaavia asiantuntijoita, sekä itse yhteiskunnallisena yrittäjänä toimivia henkilöitä, jotka haluavat jakaa kokemustaan toisten yhteiskunnallisten yrittäjien kanssa.

Osaisitko neuvoa ja tukea yrittäjää joistakin näissä asioissa:

  • Miten yhteiskunnallinen hyöty määritellään?
  • Miten vaikuttavuusmalli rakennetaan?
  • Miten vaikuttavuutta mitataan?
  • Mistä rahoitusta toiminnan kehittämiseen?
  • Miten skaalata yhteiskunnallisesti vaikuttavia ideoita?

Jos osaat, tule mukaan mentoriverkostoon tukemaan yhteiskunnallisesti vaikuttavien liikeideoiden synnyttämistä ja kehittämistä!

Mentoritapaamisia on yleensä muutama. Tapaamisten sisällön määrittelevät mentoroitavan kysymykset, kiinnostuksen aiheet ja tavoitteet. Mentoroitava tekee aina itse lopulliset päätöksensä ja on vastuussa niistä.

Hae mukaan mentoriverkostoon!

Sulje Sulje
    Sulje Sulje

      Hae mukaan mentoriksi