Hae yhteiskunnallisten yritysten perustamis- ja kehittämisneuvontaan


Onko sinulla jo tai onko suunnitelmissasi perustaa yhteiskunnallinen yritys? Tai oletko yritysneuvoja, jolla on tiedossa kiinnostava yrityshanke?

Osaamiskeskus tarjoaa tukea yhteiskunnallisen yritystoiminnan syvällisempään kehittämiseen. Järjestämme paikallisten neuvontaorganisaatioiden kanssa kuudelle yritykselle maksutonta, noin viiden tapaamiskerran perustamis- ja kehittämisneuvonnan kokonaisuutta vuosittain eri puolilla Suomea.   

Tuomme osaamisemme yhteiskunnallisten yritysten sparraamiseen esimerkiksi liiketoimintaidean kehittämisen ja hallinnon järjestämisen, sosiaalisten innovaatioiden, osatyökykyisten työllistämisen tai vaikuttavuuden kysymyksissä. Jokainen neuvontaprosessi rakennetaan huolella yrityksen tarpeiden pohjalta.

Kuinka mukaan?

Soita ja kysy lisää:
Jarmo Hänninen, puh. 040 766 0236
Tom Tarvainen, puh. 050 575 5690

Perustamis- ja kehittämisneuvontaan on mahdollista päästä, jos mukana on käynnistyvä tai toimiva yhteiskunnallinen yritys, ja neuvonnan toteutukseen osallistuu paikallinen neuvontaorganisaatio.   

Osaamiskeskus käsittelee hakemukset kuukauden viimeisellä viikolla ja ilmoittaa kuun loppuun mennessä valinnasta yrityksille ja neuvontaorganisaatioille. Valinnassa otetaan huomioon yhteiskunnallisten yritysten erilaisuus (yrityksen vaihe, liiketoimintamalli) sekä sijainti maantieteellisesti ja erityyppisillä alueilla.

Täytä hakemus:

    [mc4jp_checkbox]